Tehnologii brevetate

Fernblock®

Extract exclusiv standardizat de Polypodium leucotomos.

Este tehnologia noastră inovatoare, brevetată, prezentă în toate produsele HELIOCARE. Acest extract este prezent în mod natural în feriga tropicală Polypodium Leucotomos, care a dezvoltat mecanisme unice de protecție împotriva soarelui.

Această tehnologie a fost dezvoltată de Cantabria Labs în colaborare cu Harvard Medical School, iar eficacitatea sa a fost prezentată în numeroase reviste științifice.

Dincolo de protecția împotriva arsurilor solare, Fernblock® oferă patru noi niveluri de protecție, care ajută la prevenirea fotoîmbătrânirii și a apariției anumitor tipuri de cancer de piele.

Tehnologia factorilor de creștere SCA®

Tehnologie bogată în factori de creștere obținuți din secreția purificată de Cryptomphalus aspersa.

Tehnologia SCA® Growth Factor Technology, este o tehnologie bogată în factori de creștere, prezentă în majoritatea produselor ENDOCARE. Aceasta provine din secreția de Cryptomphalus aspersa, o sursă naturală de regenerare a pielii, cu proprietăți antioxidante și reparatoare. A fost dezvoltat de Cantabria Labs datorită cercetărilor efectuate de Dr. Rafael Abad în cadrul studiilor sale de radioterapie la Spitalul Ramón y Cajal.

Are capacitatea de a repara și de a stimula celulele îmbătrânite să se comporte ca niște celule tinere. A fost conceput special pentru tratamentul fotoîmbătrânirii și pentru remedierea pielii afectate de intervențiile prin tehnici dermato-cosmetice.

EDAFENCE® Apărare puternică împotriva poluării

Extract standardizat de Deschampsia antarctica cu eficacitate dovedită împotriva poluări.

Este prima tehnologie patentată, anti-poluare, prezentă în mărcile noastre ENDOCARE și NEORETIN, care și-a dovedit eficacitatea împotriva agresorilor externi. Este extrasă din Deschampsia antartica, o plantă din Antarctica care supraviețuiește în condiții de mediu extreme. Cantabria Labs a dezvoltat un proces de extracție care permite conservarea completă a activității sale benefice. Ajută la prevenirea și repararea leziunilor cutanate cauzate de poluare, radiațiile UV, radicalii liberi și factorii de stres din mediul înconjurător, demonstrând, de asemenea, o acțiune puternică anti-îmbătrânire.

Tehnologia RetinSphere®

Combinație de retinoizi de ultimă generație cu eficacitate și tolerabilitate ridicate.

Tehnologia RetinSphere® este tehnologia brevetată de Cantabria Labs prezentă în gamele NEORETIN (depigmentant), BIRETIX (acnee) și ENDOCARE (anti-îmbătrânire).

Este o combinație de retinoizi de ultimă generație, cu eficacitate și tolerabilitate ridicată, care stimulează reînnoirea epidermei și îmbunătățește penetrarea ingredientelor active. Netezește pielea și susține aspectul uniform.

IFC® CAF Activarea tulpinilor de piele

Tehnologie bogată în factori de creștere activatori de celule stem.

Tehnologie dezvoltată de Cantabria Labs care activează celulele stem pentru stimularea producției de celule noi.

IFC® CAF Skin Stem Activation este prezentă în produsele anti-îmbătrânire Endocare Cellage. Combate pierderea densității dermice și apariția ridurilor profunde.

Obținută din gasteropode crescute într-o fermă specializată (CellHelix), ale căror ouă sunt colectate și prelucrate biotehnologic. Eficacitatea sa, în ceea ce privește diferențierea celulelor stem în keratinocite și fibroblaste, a fost dovedită clinic.

Wharton Gel Complex®

Complex de acid hialuronic și acid glicozaminoglicanic pentru reînnoirea matricei extracelulare.

Biomaterial unic, cu proprietăți regenerative, în care sunt prezenți diverși factori de creștere și a cărui compoziție o recreează pe cea a matricei extracelulare.

Amestecul său de glicozaminoglicani sulfatați și acid hialuronic natural este obținut din jeleu de Wharton, printr-un proces de purificare dezvoltat de Histocell, o companie spaniolă specializată în terapie celulară, medicină regenerativă și inginerie tisulară.

Articole Recente

Caută