Fotoprotecție orală

Heliocare este un pionier și un brand de referință pentru protecția solară din interior, un nou mod de a crește eficient rezistența pielii la soare (1). Este o completare ideală a protecției solare topice, oferind o protecție mai completă și mai profundă în timp ce te bucuri de soare.

În plus, oamenii nu aplică în general o cantitate suficientă de cremă de protecție solară, nici suficient de des, iar anumite zone ale corpului sunt de obicei lăsate neacoperite (scalp, pleoape, urechi etc.).

Poate o capsulă să mărească rezistența pielii mele la soare?

Da. Prin simpla administrare a unei capsule care conține tehnologia noastră patentată Fernblock Technology®, putem activa mecanismele de reparare în straturile cele mai profunde ale pielii, acolo unde ecranul solar nu poate ajunge. Eficacitatea sa a fost demonstrată în peste 50 de publicații științifice și medicale internaționale.

Fotoprotecția orală ar trebui să fie utilizată ca o completare a fotoprotecției topice pentru a asigura o protecție optimă a pielii.

Produsele noastre de fotoprotecție orală

HELIOCARE 360º

ORAL 30CAPS

Capsule cu o combinație inteligentă de ingrediente care ajută la prevenirea fotoîmbătrânirii, a petelor și a altor modificări ale pielii rezultate în urma expunerii la soare la toate tipurile de piele.

1. Schalka S. et al. “Benefícios do uso de um composto contend extrato de polypodium leucotomos na reduçao dapigmentaçao e do eritema decorrentes da radiaçao ultraviolet” Surg Cosmet Dermatol 2014;6(4):344-8. ermatol.
2. Ou-Yang H. et Al. J Am Acad Dermatol 2012;67:1220-7 / Couteau C et Al Int J of Pharmaceutics 2012; 437:250-252

Alte nevoi de fotoprotecție

Noutăți din secțiunea Comunicare

Caută