Tehnologia IFC® CAF

Tehnologia patentată de Cantabria Labs contribuie la activarea celulelor stem pentru a stimula producția de noi celule cutanate.

Rulează videoul

Origine și dezvoltare

Celulele stem se caracterizează prin capacitatea lor de a se reînnoi și de a se diferenția în diferite tipuri de celule ale pielii, inclusiv fibroblaste și keratinocite. În timpul îmbătrânirii, aceste celule își pierd treptat funcția și mor. Numărul lor se reduce, iar pielea își pierde capacitatea de reparare. În plus, membrana extracelulară, bogată în diferite componente, cum ar fi colagenul sau elastina, este degradată. Ca urmare, pielea își pierde din densitate și apar ridurile.

Tehnologia noastră exclusivă IFC® CAF s-a născut din nevoia de a aborda aceste consecințe ale îmbătrânirii.

IFC® CAF

Extracție biotehnologică inovatoare din ouă de gasteropode din familia Helicidae, care sunt extrem de bogate în factori de creștere activatori de celule stem. Această activare favorizează reînnoirea constantă a celulelor. În plus, stimulează producția de colagen, elastină și alte componente structurale importante ale pielii pentru a recupera pierderea densității dermice.v

Mecanisme de acțiune

Tehnologia IFC® CAF activează celulele stem ale pielii și susține diferențierea acestora în noi keratinocite și fibroblaste. S-a demonstrat că această tehnologie inovatoare combate îmbătrânirea, acționând asupra ridurilor și a pierderii densității dermice.

Activarea celulelor stem

IFC® CAF acționează asupra „originii” tinereții pielii, stimulând diferențierea celulelor stem în celule cutanate și îmbunătățind fiziologia fibroblastelor și keratinocitelor deteriorate.

Crește producția de componente ale matricei extracelulare

Tehnologia IFC® CAF redă densitatea pielii prin stimularea producției de componente ale matricei extracelulare (colagen, fibronectină, elastic, acid hialuronic), reducând în același timp degradarea acesteia.

Noutăți din secțiunea Comunicare

Caută