Îngrijirea pielii

Pielea feței este cea mai delicată și cea mai expusă la factorii de stres din mediul înconjurător. Semnele trecerii timpului încep să apară pe față înainte de orice altă parte a corpului. Laboratoarele Cantabria oferă formule avansate, special concepute, astfel încât și dumneavoastră să obțineți cea mai bună îngrijire pentru piele!

Gama de produse

Gama anti-îmbătrânire, recomandată medical, concepută pentru prevenirea și reducerea semnelor de îmbătrânire a pielii, cu rezultate vizibile și de lungă durată.

Gamă completă de produse concepute pentru a reduce și preveni semnele caracteristice pielii cu tendință acneică, precum și pentru menținerea rezultatelor obținute cu alte tratamente.

Produse pentru iluminarea pielii care combină puterea retinoizilor RetinSphere® Technology cu substanțe active, cu eficiență dovedită clinic. Împiedică toate etapele de formare a melaninei în exces.

Tehnologii și ingrediente

EDAFENCE® Apărare puternică împotriva poluării

Tehnologie antipoluare, brevetată, care previne și repară daunele cauzate de factorii de stres din mediul înconjurător (agenți oxidanți, fum de tutun, metale grele, poluanți urbani etc.).

Tehnologia factorului de creștere SCA®

Tehnologie patentată, înalt regenerativă, bogată în factori de creștere, repară pielea și stimulează activitatea celulară, favorizând fermitatea și elasticitatea pielii.

IFC® CAF Activarea tulpinilor pielii

Tehnologie patentată care activează celulele stem pentru a stimula producția de celule noi.

Tehnologia RetinSphere®, combinație de retinoizi de nouă generație

Tehnologie inovatoare care combină doi retinoizi cu toleranță ridicată pentru stimularea reînnoirii epidermei. Netezește pielea, reduce petele și imperfecțiunile.

Complexul Wharton Gel®

Tehnologie patentată care susține producția de acid hialuronic și alte substanțe pentru mai multă densitate a pielii și efect de umplere.

Biopep 15

Tehnologie peptidică, pe bază de plante, care neutralizează proliferarea Cutibacterium acnes - principala bacterie implicată în apariția acneei.

Sistemul Booster de albire

Tehnologie care combină sinergic substanțe active puternice, având efect de iluminare și combatere a etapelor formării melaninei. Reduce petele întunecate și uniformizează aspectul pielii.

Produse Recomandate

Articole Recente

Caută