Rafa Nadal și Cantabria Labs, împreună pentru #whatsimportant: sănătatea

Ambasadorul nostru Rafa Nadal și-a unit, din nou, forțele cu Cantabria Labs în misiunea de a  crește gradul de conștientizare cu privire la importanța stilului de viață sănătos pentru a obține tot ce este mai bun din viață.

Pentru a înțelege mai bine modul în care avem grijă de noi înșine zi de zi și în spiritul campaniilor noastre de prevenire și conștientizare bazate pe nevoile reale ale oamenilor, Cantabria Labs lansează sondajul „Bunele obiceiuri pentru sănătate”.

Rulează videoul

"Pentru a vedea beneficiile pentru sănătate, este important să facem exerciții fizice active, adică exerciții aerobice. Acestea ar trebui să fie întotdeauna adaptate la vârsta și condiția fizică a fiecăruia, dar este importantă efectuarea a cel puțin 10.000 de pași pe zi - recomandarea Asociațiilor Medicale Europene și Nord-Americane pentru menținerea unei bune sănătăți cardiometabolice și imunitare."

Dr. Melchor Álvarez de Mon, șef al Serviciului de boli ale sistemului imunitar.

"Stresul persistent poate fi dăunător pentru corpul nostru, așa că trebuie să ne gestionăm mintea pentru a ne asigura că este un mecanism eficient, care nu dăunează."

Mario Alonso Puig, conferențiar, chirurg și scriitor.

"S-a dovedit că multe dintre boli se produc din cauza unui ficat suprasolicitat și pentru că nu primim întotdeauna toți nutrienții de care organismul nostru are nevoie. Chiar dacă mâncăm bine, dacă nu absorbim corect nutrienții, nu este suficient. De aceea, o suplimentare personalizată și supravegheată este adesea necesară."

Gemma Bes, nutriționist clinic la Academia Rafa Nadal.

Un somn bun este esențial

Nu numai numărul de ore de somn este important, ci și calitatea somnului.

Evadarea din stres

Meditația, de exemplu, este utilă în combaterea stresului.

Rămâi activ

Faceți cel puțin 150 de minute de exerciții fizice moderate în fiecare săptămână.

Urmează o dietă sănătoasă

Este foarte important să urmăm o dietă sănătoasă.

Păstrează o atitudine pozitivă

Nu lăsați problemele să se acumuleze. Evitați să vă stabiliți obiective greu de îndeplinit, schimbări radicale în rutina dumneavoastră și învățați să spuneți „nu„ lucrurilor pe care nu doriți să le faceți.

Protejează-te de poluare

Aproape întreaga populație mondială - 93% - trăiește în zone poluate.

Sondajul "Obiceiuri bune pentru sănătate"

Cantabria Labs lansează prima ediție a sondajului „Obiceiuri bune pentru sănătate”, care ne va ajuta să aflăm cum ne îngrijim și dacă avem sau nu un stil de viață sănătos. Calitatea somnului, alimentația, activitatea fizică și stresul sunt toți factori care ne afectează sănătatea.

Completați acest scurt sondaj și participați la tragerea la sorți pentru un weekend HEALTH & SPORT la Academia Rafa Nadal din Manacor, Spania. ¡Puteți participa până la 27 februarie 2022!

Să ai grijă de tine însuți poate fi o recompensă!

Dintre toți participanții la sondaj va fi extras un câștigător: un weekend de retragere plin de tenis și alte activități într-un cadru unic: Rafa Nadal Academy by Movistar. Weekendul Health & Sport este în valoare de 2.000€, este pentru o singură persoană și nu include cheltuielile de călătorie.

Participă la sondaj și ajută-ne să creștem gradul de conștientizare cu privire la necesitatea de a avea grijă de sănătatea noastră pentru a ne putea bucura de viață.

Vezi regulamentul aici.

Știai că...?

Articole Recente

Caută