Despre Cantabria Labs

Suntem pasionați de inovație și dedicați să construim împreună o lume mai bună și mai sănătoasă.

Cantabria Labs celebrează viața

Cu produse inovatoare și viziune, Cantabria Labs este azi un nume de referință în domeniul prescripțiilor dermatologice din Europa (lider în Spania, Italia și Portugalia). Suntem dedicați îmbunătățirii sănătății și calității vieții oamenilor. 

Cu o prezență în peste 80 de țări și filiale în Italia, Portugalia, Mexic, Maroc și China, Cantabria Labs a devenit o companie de renume internațional.

Laboratoarele Cantabria ating cele mai înalte standarde de calitate pentru fabricarea și distribuția anuală a peste 30 de milioane de unități de produs.

Astăzi, Cantabria Lab este un brand recunoscut datorită inovațiilor și brevetelor științifice, precum și capacității antreprenoriale a celor peste 840 de angajați.

Cantabria Labs poartă în ADN-ul său genele unei viziuni întreprinzătoare, nonconformiste și pozitive, care oferă societății produse dedicate unei vieți de bună calitate: „celebrează viața”.

Rulează videoul

Viziunea noastră

Credem că succesul se naște prin găsirea unui echilibru între știință și etică, intuiție și raționament, valoare și încredere, inițiativă personală și know-how colectiv. La noi, munca în echipă își găsește resursele principale în spiritul antreprenorial, inovație și apropiere.

Valorile noastre

Atitudinea ne poartă înainte: în fiecare zi ne străduim să punem lucrurile în mișcare. Explorăm, descoperim mai multe și, cu spirit aventurier și întreprinzător, reușim, fără să uităm cine are cea mai mare nevoie de noi. Punem întotdeauna oamenii pe primul loc.

Misiunea noastră

Viziunea Cantabria Labs este să ne aflăm în primele zece laboratoare dermato-cosmetice din Europa și printre cele mai importante companii farmaceutice din lume. 

Articole Recente

Caută