Anti-îmbătrânire Anti-Oxidant

În fiecare zi suntem expuși la numeroși factori de mediu (soare, poluare, …) care generează radicali liberi și ne oxidează celulele pielii…

Cantabria Labs oferă produse concepute cu tehnologii exclusive brevetate, cum ar fi SCA® Growth Factor pentru regenerare în profunzime și EDAFENCE pentru o protecție puternică împotriva poluării, care ajută la prevenirea și neutralizarea problemelor cauzate de acești factori de mediu, menținând aspectul tânăr și radiant al pielii.

Cum pot obține o piele mai luminoasă?

Primul pas este protejarea pielii cu antioxidanți specifici care neutralizează efectele nocive cauzate de radicalii liberi.

La Cantabria Labs combinăm ingrediente active antioxidante bine cunoscute, cum ar fi vitamina C și acidul ferulic, cu tehnologii exclusive, cum ar fi SCA® Growth Factor Technology și EDAFENCE® Powerful Anti-pollution Defence, care au demonstrat o activitate antioxidantă unică pentru a obține o piele mai luminoasă și mai netedă.

Gama de produse antioxidante care oferă luminozitate imediată și vizibilă pielii.

Gama de produse cu efect regenerator pentru prevenirea și reducerea primelor semne de îmbătrânire.

ENDOCARE

RADIANCE

Ser C Ferulic EDAFENCE®

Ser anti-poluare și anti-oxidant cu absorbție rapidă, care oferă o protecție puternică împotriva efectelor cauzate de poluare și de factorii de stres din mediul înconjurător.

Alte opțiuni de îngrijire a pielii

Noutăți din secțiunea Comunicare

Caută