Prezență internațională

Familia Cantabria Labs ajunge în peste 80 de țări cu produse medicamentoase, cosmetice, dietetice și nutraceutice, grație forței companiei-mamă și a marii rețele oferite de filialele și unitățile noastre de afaceri.

Rulează videoul

Laboratoarele Cantabria

Cantabria Labs Spania

Este lider pe piața produselor dermatologice cu prescripție medicală. Cantabria Labs Spania găzduiește sediul central al grupului care cercetează, dezvoltă, produce și distribuie la nivel internațional.

www.cantabrialabs.es

Cantabria Labs Difa Cooper

Lideri în dermatologie în Italia cu produse inovatoare, atât cu licențe proprii, cât și cu licențe deținute de terți.

www.cantabrialabsdifacooper.it

Cantabria Labs Portugalia

Creat în 2009, este, de asemenea, lider și comercializează o gamă vastă de produse, consacrate pe piață, prin licențe proprii și ale unor entități terțe.

www.cantabrialabs.pt

Cantabria Labs Maroc

Primul sediu de pe continentul african, înființat în 2015 la Casablanca. Se dezvoltă în fiecare an cu un amplu catalog de produse dermatocosmetice.

www.cantabrialabs.ma

Cantabria Labs Mexic

Creat în 2017 cu scopul de a ne comercializa produsele în Mexic și de a ne continua expansiunea în America.

www.cantabrialabs.mx

Cantabria Labs China

Creat în 2015 cu scopul de a ne consolida planul ambițios de expansiune pe piața estică, esențială pentru creșterea noastră.

www.cantabrialabs.cn

Cantabria Labs Stangest

Unitate de afaceri care ne extinde oferta prin adăugarea de produse veterinare pentru îngrijirea și sănătatea animalelor de companie.

www.stangest.com

Cantabria Labs Nutrición Médica

Companie specializată în produse dietetice pentru uz medical special și în soluții pentru oncologie, radioterapie și alte produse geriatrice.

www.nutricionmedica.com

Cantabria Labs Deutera

Cantabria Labs Deutera este o companie inovatoare în domeniul sănătății care cercetează și fabrică produse de înaltă calitate în domeniul nutriției clinice.

www.deutera.com

Cantabria Labs Dieticare NM

Cantabria Labs Dieticare NM este o companie specializată în produse dietetice pentru uz medical special și dispozitive medicale.

www.dieticare.pt

Cantabria Labs din întreaga lume

Articole Recente

Caută