NEORETIN

Putere depigmentantă și eficacitate pentru o piele fără imperfecțiuni

Brand referință  în prescripția medicală. Combinație inovatoare de ingrediente active patentate cu efect depigmentant și protector împotriva principalelor cauze ale imperfecțiunilor, cum ar fi poluarea.

Știință

Cantabria Labs investește un procent ridicat (12%) din cifra sa de afaceri în cercetare pentru a asigura cel mai înalt nivel de eficacitate și rigoare științifică.

Eficacitatea și tolerabilitatea NEORETIN au fost demonstrate de numeroase studii clinice publicate în cele mai importante reviste științifice și medicale internaționale. Oferă rezultate puternice de iluminare și control al pigmentului la diferite tipuri de piele.

Tehnologii și ingrediente

Tehnologia RetinSphere®, combinație de retinoizi de nouă generație

Tehnologie inovatoare care combină doi retinoizi cu toleranță și eficacitate ridicată, care stimulează reînnoirea epidermei. Reduce petele întunecate și favorizează uniformizarea tenului.

EDAFENCE® Apărare puternică împotriva poluării

Tehnologie anti-poluare, brevetată, care previne daunele cauzate de poluare, inclusiv petele întunecate. Studii recente au arătat că poluarea este una dintre principalele cauze ale hiperpigmentării (agenți oxidanți, fum de tutun, metale grele, poluanți urbani etc.).

Pigment Control System

Tehnologie care combină sinergic ingrediente active, puternice, cu efect de iluminare care acționează în toate etapele de formare a melaninei, reduce petele hiperpigmentare și uniformizează culoarea pielii.

Produse

(1) Survey of dermatologist use and recommendation of skin care products, IMSHealth, Spain 2014

(2) García-Millán C, Truchuelo MT, Gabriel MT, Nobile V, García K, et al. (2018) A Cosmeceutical Retinoid-Based Depigmentant Formula for

Different Skin Types and Ethnicities. J Clin Cosmet Dermatol 2(2): dx.doi.org/10.16966/2576-2826.124

Articole Recente

Caută