Formulă împotriva petelor, Ten uniform și Iluminare

Petele întunecate, hiperpigmentarea și aspectul neuniform al tenului pot afecta toate tipurile de piele. Mai răspândite la femei, acestea sunt cauzate de producția excesivă de melanină declanșată de factori hormonali și de mediu.

Hiperpigmentarea afectează stima de sine și stilul de viață al multor persoane. Pentru a combate acest lucru, Cantabria Labs oferă o serie de produse specifice, concepute cu cele mai bune tehnologii și ingrediente care ajută la prevenirea și reducerea apariției acesteia.

Cum pot combate petele întunecate și hiperpigmentarea?

Primul pas în prevenirea petelor întunecate și a hiperpigmentării este protejarea pielii împotriva poluării, a soarelui și a daunelor provocate de lumină. Studii recente au arătat că poluarea și lumina albastră de la dispozitivele electronice cresc pigmentarea.

EDAFENCE®, tehnologia anti-poluare, previne și reduce pigmentarea cauzată de acești factori. În plus față de utilizarea cremelor solare topice, s-a demonstrat că fotoprotecția orală cu Fernblock® încetinește procesele pigmentare.

Pentru tratamentul petelor întunecate sau al pigmentării, Cantabria Labs oferă produse cu tehnologia RetinSphere®, o combinație de retinoizi care reduce aspectul petelor întunecate și al hiperpigmentării prin reînnoirea straturilor de suprafață ale pielii. Adresați-vă medicului cu privire la regimul care se potrivește cel mai bine nevoilor dumneavoastră.

Produse depigmentante care combină puterea retinoizilor Retinsphere® Technology cu eficiența ingredientelor active, cu eficiență dovedită, și acționează la diferite niveluri de la apariția pigmentului.

Produse

NEORETIN

Discrom Control

Contur K-Eye

Contur de ochi intensiv anticearcăn care previne și tratează hiperpigmentarea de origine vasculară și genetică. Pentru un aspect mai tânăr și mai radiant.

Alte opțiuni de îngrijire a pielii

Noutăți din secțiunea Comunicare

Caută