Tehnologia RetinSphere®

Tehnologie inovatoare care combină două retinoizi de înaltă toleranță. Eficacitate dovedită în îngrijirea tenului cu tendință acneică, fotoîmbătrânire și depigmentare.

Rulează videoul

Origine

Retinoizii sunt molecule derivate din vitamina A sau retinol, binecunoscute în dermatologie pentru tratamentul acneei, fotoîmbătrânirii și hiperpigmentării datorită acțiunii sale de reînnoire a straturilor superficiale ale pielii.

Posibilele sale efecte secundare (roșeață, iritație și descuamare a pielii) au determinat Cantabria Labs să dezvolte o tehnologie cu eficacitate ridicată și bine tolerată de piele. Tehnologia Retinsphere® s-a dovedit a fi eficientă în numeroase studii pentru îngrijirea pielii cu tendințe acneice, pigmentate și îmbătrânite.

RETINOIZI CU TOLERANȚĂ EXCELENTĂ

Tehnologia RetinSphere® este asocierea a doi retinoizi stabili, eficienți și cu o tolerabilitate excelentă: retinoat de hidroxipinacolonă și retinol stabilizat și încapsulat. Această tehnologie are o eficacitate similară cu cea a acidului retinoic, dar fără efectele adverse ale acestuia.

Compoziție

Retinoat de hidroxipinacolonă

Derivat al acidului retinoic care oferă aceleași beneficii de reînnoire a pielii, dar fără potențialul său de iritație.

Retinol stabilizat și încapsulat

Acest sistem de eliberare treptată facilitează pătrunderea retinolului în straturile mai profunde ale pielii, unde acționează în mod susținut în timp.

Mecanism de acțiune

Retinolul este transformat în acid retinoic în straturile superioare ale epidermei și acționează asupra celulelor acesteia, intensificând procesul de reînnoire naturală a pielii:

  • Acesta susține creșterea și diferențierea celulelor pentru a combate ridurile, pigmentarea și liniile fine.
  • Inhibă sinteza tirozinazei, o enzimă responsabilă de producerea melaninei, pentru a reduce petele întunecate.
  • Normalizează formarea epiteliului folicular pentru ca acesta să nu se blocheze și să nu ducă la apariția acneei.

Noutăți din secțiunea Comunicare

Caută