Tehnologia factorilor de creștere SCA®

Tehnologie bogată în factori de creștere prezentă în produsele noastre cosmetice anti-îmbătrânire marca ENDOCARE®. Aceasta acționează direct asupra fibroblastului pentru a repara și stimula celulele îmbătrânite, făcându-le să se comporte ca niște celule tinere și să sintetizeze colagen de calitate.

Rulează videoul

Origine și dezvoltare

S-a născut din preocuparea doctorului Rafael Abad, radioterapeut al Spitalului Ramón y Cajal, pentru pacienții săi supuși la radioterapie. Acești pacienți sufereau arsuri foarte grave în timpul tratamentului de radioterapie.

După diverse studii, Dr. Abad a descoperit că secreția de Cryptomphalus aspersa a obținut o regenerare rapidă în pielea deteriorată a acestor pacienți.

La mijlocul anilor 1990, Cantabria Labs a brevetat procedeul de obținere a acestei secreții și a promovat realizarea și publicarea a numeroase studii care au demonstrat susținerea științifică a acestora în domeniul reparării și îmbunătățirii pielii deteriorate și îmbătrânite.

Cryptomphalus aspersa

Cryptomphalus aspersa reacționează la agresiuni prin producerea unei secreții glicoproteice complexe, denumită SCA® Growth Factor Technology, care permite regenerarea structurilor cutanate deteriorate.

Mecanisme de acțiune

Previne, protejează și repară eficient leziunile cutanate, oferind în același timp pielii o puternică acțiune regeneratoare, antioxidantă și de fermitate. Tehnologia SCA® Growth Factor Technology susține întinerirea pielii prin reducerea numărului și profunzimii ridurilor. Redă fermitatea, netezește pielea, oferind un plus de luminozitate.

Activitate antioxidantă

Antioxidanții conținuți de SCA® Growth Factor Technology asigură protecția pielii, previn apariția aspectului tern și reduc asprimea pielii.

Activitate regeneratoare

SCA® Growth Factor Technology acționează asupra fibroblastului, stimulând proliferarea și corectând morfologia pentru a reactiva celulele și susține, astfel, întinerirea pielii.

Activitate de refacere

Activează producția de componente ale matricei extracelulare, cum ar fi colagenul, esențiale pentru a combate pierderea densității pielii și pentru a reduce ridurile.

Articole Recente

Caută