Știri corporative

Cele 3 ingrediente active din Endocare Radiance C Proteoglycans Oil-Free

Când vine vorba de încorporarea unui antioxidant în rutina de îngrijire a pielii, Endocare Radiance C Proteoglycans Oil-Free este o alegere bună din mai multe motive.

De ce să vă mulțumiți doar cu vitamina C când puteți beneficia de un tratament care previne oxidarea celulară și oferă un efect anti-îmbătrânire?

Să analizăm fiecare dintre ingredientele active din Endocare pentru a vedea cât de eficiente sunt. Fiecare fiolă conține un cocktail de substanțe active cu susținere științifică, ceea ce face toată diferența.

Substanțele active din Endocare C Proteoglycans Oil Free

1. Vitamina C pură, stabilizată

Presupunem că vitamina C pură are nevoie de un pH de aproximativ 2,3 în comparație cu pH-ul pielii de 5,5 și, prin urmare, poate fi destul de agresivă.

Prin urmare, vom folosi o vitamină C stabilizată (acidul etil-ascorbic), cu stabilitate garantată și o eliberare susținută care, odată absorbită, se transformă în vitamina C liberă.

Această vitamină C stabilizată va fi mult mai bine tolerată de pielea noastră, iar toleranța sporită ne permite să creștem concentrațiile sale în formulă și să asigurăm astfel o eficacitate maximă, fără a irita pielea.

În acest fel, creștem stabilitatea vitaminei C și, prin urmare, îi asigurăm acțiunea, obținând în același timp un efect imediat al vitaminei C pure și un efect pe termen mai lung al vitaminei C stabilizate.

Acest lucru se datorează marii instabilități a vitaminei C, care este ușor de alterat „aproape doar uitându-ne la ea”.

2. SCA®

SCA este un concentrat proteic obținut din secreția purificată de Cryptomphalus Aspersa, care are atât proprietăți antioxidante, cât și regenerative. Este foarte bogat în factori de creștere care stimulează activitatea fibroblastelor, ceea ce duce la producerea de colagen elastină și fibronectină (o adevărată comoară).

Acest lucru dă naștere efectului Loop (dovedit științific) care produce o reacție în lanț de multiplicare și reactivare a celulelor și le face să se comporte din nou ca niște celule tinere.

Un alt mare beneficiu al SCA este acțiunea sa antioxidantă asupra celor mai agresivi radicali liberi.

Aceste efecte sunt susținute științific, rezultatele fiind publicate în peste 20 de reviste medicale, prin teste efectuate atât in vivo, cât și in vitro.

Pe scurt, beneficiile sale sunt următoarele: un puternic efect antioxidant cu acțiune dublă, plus o acțiune regeneratoare și redensificatoare.

3. Proteoglicani

Acestea sunt molecule mari care acționează prin menținerea hidratării spațiului extracelular. Ele se asociază între ele și cu alte molecule, menținând structura pielii și reținând o cantitate mare de apă, ceea ce duce la o hidratare sporită.

Ce se întâmplă atunci când combinăm aceste trei ingrediente active în același produs? Ridurile sunt reduse semnificativ, iar luminozitatea, fermitatea, hidratarea și elasticitatea pielii sunt crescute.

Cu alte cuvinte, un produs “all-in-one”, cu eficacitate globală într-un singur pas.

Beneficiile proteoglicanilor Endocare C Oil-Free

Trebuie menționat, pentru că este un lucru care caracterizează perfect acest laborator, că tot ceea ce s-a explicat mai sus a fost dovedit științific 20 de ani, timp în care rezultatele au fost intens demonstrate.

Mai exact, acest produs și-a demonstrat beneficiile în cadrul unor studii cu un produs finit, efectuate in vivo, de un mare dermatolog și publicate de prestigioasa revistă americană de dermatologie profesională (JCCD).

Datorită tuturor acestor motive, este clar de ce fiolele Endocare sunt atât de reușite: oferă pielii o eficacitate maximă atât pe termen scurt, cât și pe termen lung, precum și un rezultat vizibil rapid.

Compoziția Endocare C Proteoglycans Oil-Free

În cele din urmă, trebuie precizat că fiolele Endocare C Proteoglycans Oil Free au o compoziție în procente de:

  • 20% SCA
  • 15% vitamina C pură și stabilizată.
  • 2% Proteoglicani

În plus, fiolele nu conțin ulei și sunt non-comedogenice, ceea ce le face potrivite pentru toate tipurile de piele, chiar și pentru pielea mixtă, deoarece nu produc strălucire.

Citește mai mult

Caută