HELIOCARE

Fotoprotecție avansată pentru o expunere în siguranță la soare

Un punct de referință pentru profesioniștii din domeniul îngrijirii pielii care, datorită tehnologiei inovatoare Fernblock®, protejează împotriva celor 4 radiații solare (UVB-UVA-VL-IR), neutralizează radicalii liberi și repară daunele provocate de soare atât în interior, cât și în exterior.

Știință

Cantabria Labs investește anual un procent ridicat (12%) din cifra sa de afaceri în cercetare pentru a asigura cel mai înalt nivel de eficacitate și rigoare științifică.

Eficacitatea gamei de produse HELIOCARE a fost dovedită științific în peste 80 de studii publicate în reviste medicale internaționale de renume. Rezultatele arată că nu este eficient doar în fotoprotecție, ci și pentru prevenirea îmbătrânirii pielii, a leziunilor actinice, a alergiilor solare și a petelor hiperpigmentare.

Tehnologii și ingrediente

Fernblock®

S-a dovedit că tehnologia noastră inovatoare, patentată, de origine naturală acționează pe toate nivelurile de fotoprotecție, protejând, neutralizând și reparând.

Filtre solare

Toate formulele noastre conțin filtre solare sigure și eficiente, aprobate de autoritățile din domeniul sănătății, care protejează împotriva radiațiilor solare (UVA, UVB, infraroșu și HIR vizibil).

Genorepair® Complex

Protecție completă a ADN-ului: Fotoliază, glicozilază și endonucleaza ce previne deteriorarea ADN-ului și întărește mecanismele naturale de reparare a pielii.

Noutăți

Gamele de produse

HELIOCARE 360º

Gama HELIOCARE 360 respectă cele mai înalte standarde de fotoprotecție, fiind concepută chiar și pentru cele mai sensibile tipuri de piele, care necesită o protecție maximă împotriva daunelor cauzate de soare. Cu texturi inovatoare, ușor de aplicat pe tot parcursul anului.

HELIOCARE Ultra & Advanced

Protecție foarte ridicată pentru tipurile de ten deschis sau în perioadele de expunere și intensitate crescută a soarelui. Cu texturi ușoare și absorbție rapidă.

HELIOCARE 360º

Pigment Solution Fluid SPF 50+

Fotoprotecție avansată, formulă specială pentru a preveni și corecta hiperpigmentarea și petele solare.

Articole Recente

Caută