BIRETIX

Expert in retinoizi pentru pielea cu tendință acneică

Formulă special concepută pentru a ajuta la prevenirea și reducerea semnelor caracteristice pielii cu tendință acneică la adolescenți și adulți. Datorită combinației dintre tehnologia Retinsphere® și BIOPEP-15, BIRETIX îmbunătățește starea și aspectul pielii cu tendință acneică, menținând un echilibru optim între eficacitate și tolerabilitate pentru utilizarea pe perioade prelungite de timp, inclusiv pe timpul verii.

Știință

Cantabria Labs, în calitate de companie farmaceutică, investește un procent ridicat (12%) din cifra sa de afaceri în cercetare si dezvoltare pentru a asigura cel mai înalt nivel de eficacitate și rigoare științifică.

Gama BIRETIX oferă tehnologia patentată RetinSphere®, care asigură o acțiune retinoică puternică, fără a irita sau  provoca fotosensibilitate, și tehnologia BIOPEP-15 pentru a neutraliza proliferarea bacteriană.

Combinația acestor două tehnologii cu alte ingrediente active eficiente oferă soluții atât pentru adolescenți, cât și pentru adulți, reducând rapid și vizibil imperfecțiunile asociate cu pielea cu tendință acneică.

Tehnologii și ingrediente

Tehnologia RetinSphere®, combinație de retinoizi de nouă generație

Tehnologia RetinSphere®, combinație de retinoizi de nouă generație Tehnologie inovatoare care combină două retinoide de înaltă toleranță și stimulează reînnoirea epidermei. Netezește pielea, reduce petele și imperfecțiunile.

BIOPEP-15

Tehnologie peptidică pe bază de plante care neutralizează proliferarea Cutibacterium acnes, principala bacterie implicată în apariția acneei.

Noutăți

Produse

Oral | Nicotinamidă 27 mg | Gluconat de zinc 87,2 mg

Articole Recente

Caută