Conformitate și transparență

La Cantabria Labs suntem convinși că munca bine făcută este primul pas spre succes, iar angajamentul față de valorile noastre reprezintă, pentru noi, cea mai bună formă de transparență. Din dorința de a asigura  respectarea principiilor și reglementărilor, am creat Zona de Conformitate, care funcționează ca un ghid al relațiilor noastre profesionale.

Codul de conduită

Codul nostru de conduită reflectă valorile și principiile pe care dorim să le inspirăm prin comportamentul și în exercitarea funcțiilor noastre.

Obiectivul nostru este angajamentul pentru o dezvoltare durabilă a activităților, cu respect absolut față de societate, mediu, drepturile oamenilor și legislația în vigoare.

Credem că succesul provine din găsirea unui echilibru între a produce și a face ceea ce este corect, între știință și etică, precum și un echilibru între inițiativa personală și know-how-ul colectiv. Este simplu: dacă facem ceea ce trebuie și realizăm împreună, o vom face bine.

*În prezent, acest canal este accesibil doar angajaților Cantabria Labs Spania și Cantabria Labs Mexic. În curând va fi disponibil și pentru angajații celorlalte companii Cantabria Labs și, ulterior, pentru clienți, furnizori și distribuitori.

Articole Recente

Caută