Piele predispusă la acnee

Pielea predispusă la acnee are nevoie de acțiune sebo-regulatoare, exfoliantă și antimicrobiană pentru a ajuta la minimizarea porilor, la reducerea grăsimii și la îmbunătățirea texturii.

La Cantabria Labs suntem lideri în tratamentul pielii cu tendință acneică, cu tehnologii dovedite clinic și produse eficiente.

Cum să îngrijești cel mai bine pielea predispusă la acnee?

În tratarea acneei, cel mai important pas este să cauți ajutor și să nu te lupți singur. Există diferite tipuri și stadii ale acneei, așa că cel mai bine este să solicitați sfatul dermatologului pentru a evalua cu exactitate situația și a identifica tratamentul care se potrivește cel mai bine nevoilor dumneavoastră.

La Cantabria Labs suntem experți în gestionarea retinoizilor, ingrediente de referință pentru tratamentul afecțiunilor pielii cu tendință acneică. Avem diferite formule în funcție de nevoile specifice ale pielii.

Gamă completă de produse concepute pentru a minimiza și preveni semnele caracteristice pielii cu tendință acneică, precum și pentru a ajuta la menținerea rezultatelor obținute cu alte tratamente.

Purifică

Oral

Oral | Nicotinamidă 27 mg | Gluconat de zinc 87,2 mg

BIRETIX

Gel Tri Active

Gel facial care previne și reduce leziunile și imperfecțiunile active ale pielii predispuse la acnee.

Noutăți din secțiunea Comunicare

Caută