Știri corporative

Descoperiți cum să vă recăpătați fermitatea feței cu Endocare Tensage Ampoules

Endocare Tensage Ampoules este un serum ultra-intensiv, sub formă de fiole, cu acțiune hidratantă, antioxidantă și regenerantă. Aceste fiole au, de asemenea, un puternic efect de fermitate și conțin substanțe active depigmentante.

Endocare Tensage Ampoules este un tratamentcomplet pentru problemele de fermitate ale pielii feței și gâtului. Nu numai că adresează lipsă de fermitate, dar luptă și împotriva celorlalte semne de îmbătrânire, care apar în cazul tenului matur și foto-îmbătrânit.

Ce este pielea foto-îmbătrânită?

Pielea suferă un proces natural de îmbătrânire care este accentuat de expunerea excesivă și neprotejată la soare. Acest lucru se întâmplă din cauza faptului că radiațiile solare accelerează îmbătrânirea, motiv pentru care se vorbește de piele foto-îmbătrânită. Expunerea la soare determină formarea unui număr mai mare de radicali liberi, care sunt responsabili de oxidarea și generarea de inflamații în membrana celulelor pielii noastre, afectând funcționarea acestora.

Foto-îmbătrânirea la nivelul pielii accentuează:

 • Ridurile și liniile de expresie.
 • Uscăciunea și pierderea netezimii.
 • Pielea ternă și lipsită de strălucire.
 • Pete sau hiperpigmentare.
 • Lipsa de flexibilitate a țesuturilor din cauza pierderii elasticității, fermității și densității.

 

Când vine vorba de tratarea acestor tipuri de piele, pe lângă folosirea zilnică a protecției solare, este extrem de importantă aplicarea unor tratamente care luptă împotriva foto îmbătrânirii, precum Endocare Tensage.

Cum se utilizează Fiolele Endocare Tensage pentru a trata complet pielea?

Fiolele Endocare Tensage sunt tratamentul ideal pentru a combate în mod global îmbătrânirea pielii. Acestea pot fi aplicate ca tratament intensiv puternic sau zilnic, ca ser, înainte de crema sau tratamentul obișnuit. Pentru un tratament de intensiv puternic este necesară o cutie completă, aplicată continuu pentru a obține rezultate la toate nivelurile.

Cum se utilizează

Înainte de fiecare aplicare, primul lucru este să agităm fiola, al cărei conținut este vâscos datorită concentrației de substanțe active. După agitare, introduceți în fiolă dispozitivul care se găsește în cutie și care servește la deschiderea fiolei. Odată deschisă, folosiți dozatorul pentru a utiliza doar o treime din conținut pentru fiecare aplicație, deoarece fiecare fiolă este concepută pentru a fi utilizată de trei ori.

Conținutul trebuie aplicat pe față și pe gât pentru o piele netedă și mătăsoasă.

Cel mai bun moment pentru a utiliza fiolele este noaptea, când pielea își începe funcțiile de recuperare. Este un tratament ideal pentru a fi luat într-o călătorie, atunci când pielea este mai expusă și suferă mai mult, datorită puterii sale mari de regenerare.

O altă opțiune este să o aplicați în timpul zilei, pentru a observa mai repede efectele sale de fermitate.

Care sunt beneficiile fiolelor Endocare Tensage?

Fiolele Endocare Tensage oferă o serie de beneficii pentru fiecare tip de piele.

Acțiunea componentelor sale este împărțită în trei efecte:

 • În primul rând, va oferi efectul anti-îmbătrânire și de strângere a pielii, care protejează și repară împotriva daunelor provocate de radicalii liberi și întărește țesuturile pielii.
 • În al doilea rând, există un efect imediat de hidratare.
 • În cele din urmă, oferă iluminarea pielii.

 

Care sunt ingredientele din fiolele Endocare Tensage?

Componentele care generează efectele descrise mai sus sunt:

Efect anti-îmbătrânire și de întindere

 • SCA. SCA (secreția melcului Cryptomphalus Aspersa) este un brevet prezent în întreaga gamă Endocare care are o puternică acțiune regeneratoare și antioxidantă. De asemenea, protejează și repară daunele provocate de radicalii liberi, îmbunătățind funcția celulară prin activarea fibroblastelor și a antioxidanților naturali ai pielii. În cele din urmă, reface țesutul dermic care întărește și susține pielea. SCA reprezintă 50% din conținutul fiecărei fiole.
 • Tesderm. Este un agent puternic, care acționează imediat, format din fitoestrogeni activi și calciu, care crește capacitatea de contracție a fibroblastului și îmbunătățește fibrele de susținere (fibronectină și elastină).
 • Hexapeptide. Argireline și Seriseline. Acestea întăresc activitatea anti-îmbătrânire și de fermitate și reprezintă 10% din conținutul fiolei.

Hidratare

Hidrosistem IN & OUT. Glicozaminoglicani cu un conținut ridicat de acid hialuronic, împreună cu patru agenți hidratanți naturali cu acțiune instantanee și prelungită, care reprezintă 5% din conținutul fiolei.

Depigmentare

Sistem de întărire a pielii. Acesta este un iluminator alcătuit din acid aminoetil fosfinic, alistin (peptidă) și natriquest, care inhibă tirozinaza, menținând în același timp activitatea de iluminare și de strălucire.

Dacă nu știați de fiolele Endocare Tensage, acum este momentul ideal pentru a le încerca pentru prima dată. Acțiunea lor împotriva foto îmbătrânirii este scutul ideal pentru a ne proteja pielea în timpul verii.

Tu le-ai încercat până acum?

Citește mai mult

Caută