Știri corporative

Vă prezentăm ENDOCARE Hydractive Apă Micelară

Expunerea la diferiți agresori din mediul înconjurător, cum ar fi poluanții și contactul cu produse cosmetice, machiajul, sunt câțiva dintre factorii care pot altera pielea, afectându-i protecția naturală.

Curățarea facială este esențială pentru a menține pielea într-o stare sănătoasă, astfel că apa micelară ar trebui integrată, ca prim pas, în orice rutină de îngrijire a pielii.

Cum este noul produs Apă Micelară ENDOCARE?

Apa micelară ENDOCARE Hydractive Apă Micelară, recent lansată, este o soluție avansată de apă micelară care curăță și protejează împotriva stresului de mediu, stimulând în același timp vitalitatea celulelor pielii.

Formula sa unică dispune de tehnologia Microbiome Recovery Complex, o combinație de pre- și probiotice care acționează pentru a restabili funcția de barieră a pielii, asigurând o protecție optimă. În plus, ENDOCARE Hydractive Apă Micelară conține în formula sa niacinamidă, olivină și extract de castravete pentru a proteja împotriva agresiunilor externe, a stimula vitalitatea celulară, a hidrata și a calma pielea.

Cum se utilizează apa micelară?

ENDOCARE Hydractive Apă Micelară este indicată pentru curățarea zilnică profundă și delicată a tuturor tipurilor de piele, inclusiv a celor mai sensibile și intolerante tenuri, a ochilor și a buzelor.

Folosiți-o dimineața și/sau seara pentru a îndepărta machiajul, a elimina excesul de sebum și a reface bariera cutanată. Pielea dumneavoastră se va simți îngrijită, sănătoasă și protejată.

Doriți să aflați mai multe despre acest produs? Faceți click aici pentru a afla toate beneficiile apei micelare ENDOCARE Hydractive.

Citește mai mult

Caută