Știri corporative

Totul despre ENDOCARE Expert Drops

Dacă ați ratat live-ul de pe Instagram de pe profilul @Endocare despre noile protocoale ENDOCARE Expert Drops între Silvia Capafons, jurnalist de frumusețe și Aina Bordoy, farmacist, iată care au fost cele mai importante momente:

Î: Ce noutăți aduce ENDOCARE Expert Drops?

R: Ambalajul este inovator, fiind un picurător inversat. Sunt 5 produse care vin în 3 protocoale, iar ceea ce le definește este știința și experiența, de aici și cuvântul „Expert”. Sunt formule concepute cu o combinație de tehnologii patentate de Cantabria Labs, cum ar fi Edafence® și SCA® Growth Factor Technology, la care se adaugă alte ingrediente active dermatologice cu susținere științifică, cum ar fi retinolul, acidul hialuronicENDOCARE îmi dă încredere datorită susținerii științifice pe care se bazează și asta mă convinge să îl recomand în farmacie.

ENDOCARE îmi dă încredere datorită susținerii științifice pe care se bazează și asta este ceea ce mă convinge să îl recomand în farmacie.

„Drops” se datorează formatului, are forma unui picurător inversat. La toate produsele de pe piață, în mod normal, trebuie să introduceți picuratorul în produs și să îl scoateți. Cu ENDOCARE Expert Drops, strângeți partea de sus a picuratorului și iese cantitatea potrivită de produs, astfel încât recipientul este protejat de contaminare, oxidare, lumină și rămâne stabilizat. De asemenea, este un recipient perfect pentru călătorii, pentru că atunci când iau avionul, de la presiune toate recipientele se deschid, iar cele de sticlă se pot sparge, trebuie să le protejezi foarte mult… cu aceste produse nu se întâmplă asta, sunt foarte practice.

Î: Ce puteți spune despre texturi?

R: Sunt minunate. Am pielea grasă și caut texturi ușoare ca acestea, care se absorb rapid, toate fiind non-comedogenice. Chiar și pe pielea sensibilă, trebuie să vezi gradul de sensibilitate, dar le poți folosi.

Textura este catifelată și ideală ca bază de machiaj, mai ales acum, vara, când căutăm texturi mai ușoare, sunt perfecte.

Texturile sunt minunate.

Î: Ce ne puteți spune despre cele trei protocoale?

R: Sunt cinci produse care alcătuiesc trei protocoale: unul pentru pielea deshidratată, unul pentru pierderea fermității și unul pentru pielea cu imperfecțiuni. Toate acestea constau dintr-un produs de zi și unul de noapte.

S-a demonstrat că protocolul hidratant ENDOCARE Expert Drops Hydrating Protocol îmbunătățește hidratarea pielii cu 33% în doar o lună.

Protocolul de fermitate, ENDOCARE Expert Drops Firming Protocol, îmbunătățește fermitatea pielii cu 29% într-o lună.

Cu ENDOCARE Expert Drops Depigmenting Protocol, s-a observat o îmbunătățire de 23% a hiperpigmentării în doar două săptămâni.

Î: Care este ordinea de aplicare?

R: Protocolul de hidratare, ENDOCARE Expert Drops Hydrating Protocol, cu serul hidratant de zi, de culoare albastră, conține acid hialuronic, asigură hidratarea și îmbunătățește funcția de barieră a pielii. Tehnologia patentată de Cantabria Labs, Edafence® ne protejează de agresiunile externe, cum ar fi poluarea, fumul de tutun, lumina albastră, ozonul, stresul… fiind dovedit că produc îmbătrânirea pielii.

Cu serul de noapte, numit Soft Peel, vom realiza un dublu peeling, enzimatic și chimic, și vom favoriza reînnoirea celulară, unificarea texturii, tonifierea și reducerea ridurilor.

Protocolul de fermitate, ENDOCARE Expert Drops Firming Protocol, are un ser de zi, Firming Serum, iar serul de noapte este același cu cel de hidratare, Soft Peel Serum.

Serul Firming Serum conține brevetul laboratoarelor Cantabria Labs, SCA®, care este o secreție glicoproteică foarte bogată în factori de creștere, cu acțiune regeneratoare și antioxidantă. Îmbunătățește considerabil semnele de îmbătrânire și intervine în generarea de colagen, elastină și acid hialuronic. Cu alte cuvinte, este un produs excelent.

Protocolul anti-pete, ENDOCARE Expert Drops Depigmenting Protocol, ne oferă luminozitate și uniformizează tonusul… Serul de zi, serul Iluminating, conține SCA® cu acțiune regeneratoare și antioxidantă, dar și vitamina C stabilizată. Conține, de asemenea, acid hialuronic cu acțiune antioxidantă. 

Iar acidul hialuronic cu greutate moleculară mică asigură hidratarea la suprafață și, fiind de greutate moleculară mică, are efect anti-îmbătrânire, deoarece pătrunde în straturile cele mai profunde. De asemenea, conține tehnologia Edafence® pentru a lupta împotriva agenților externi ai expunerii de care am menționat mai devreme.

Produsul de noapte, Pigment Balance Serum, pe lângă retinol și bakuchiol, ca și produsele de noapte anterioare din celelalte protocoale, conține ingrediente active depigmentante.

Citește mai mult

Caută