Știri corporative

Testarea apei micelare Endocare Hydractive Micellar Water

Pentru a ne vorbi despre ultima noastră lansare Endocare Hydractive Agua Micelar, astăzi am invitat-o pe Mª Rosario Echarri, farmacist la Farmacia Ortopedia Campo Volantin și specialist în dermocosmetică.

Am testat Endocare Hydractive Agua Micelar, cea mai recentă noutate de la Cantabria Labs pentru curățarea zilnică a tuturor tipurilor de piele, inclusiv a celor mai sensibile și intolerante, precum și a ochilor și a buzelor.

Beneficiile apei micelare

Este o formulă micelară revigorantă, bazată pe substanțe active naturale de curățare, care reechilibrează microbiomul restabilind funcția de barieră a pielii, protejează împotriva stresului de mediu (inclusiv poluarea) și stimulează vitalitatea celulară. Lasă pielea proaspătă și tonifiată, are o acțiune calmantă și hidratantă asupra pielii, îndepărtează perfect machiajul (chiar și cel rezistent la apă) și nu necesită clătire.

Beneficiile apei micelare sunt, prin urmare, diverse și este un produs de curățare ușor de utilizat, cu caracteristici ideale pentru îngrijirea pielii.

După ce am încercat Endocare Hydractive Micellar Water am fost încântată, așa că o recomand tuturor celor care caută o curățare rapidă și completă a tenului, dar mai ales celor care petrec mult timp în mediul urban (pentru protecția împotriva poluării), celor care au o barieră cutanată alterată (pentru efectul său reparator și de restructurare asupra filmului hidrolipidic) și tenurilor „terne” (sugari, fumători, persoane stresate) care au nevoie de o „injecție” suplimentară de vitalitate.

Citește mai mult

Caută