Știri corporative

Tehnologia SCA® și fiolele ENDOCARE” de Silvia Capafons și Maite Truchuelo

Dacă ați ratat pe profilul Instagram ENDOCARE interviul realizat de jurnalista de beauty  Silvia Capafons și dermatologul Maite Truchuelo despre fiolele ENDOCARE și tehnologia SCA® bogată în factori de creștere, am compilat cele mai importante momente în acest articol:

Î: Există un număr infinit de fiole pe piață, ce anume la acest format face atâta vâlvă?

R: Este un format care permite o concentrație mare de ingrediente active și este foarte eficient. O cantitate mică din fiolă va fi mai eficientă decât alte formate, cum ar fi cremele, serurile…

În plus, este o prezentare revoluționară pentru că permite conservarea acestor concentrații ridicate, iar substanțele active nu sunt contaminate, deci este un sistem sigur, ușor, care poate fi transportat cu ușurință.

„Substanțele active vedetă într-o fiolă bună sunt factorii de creștere SCA® și vitamina C”.

Î: Ce ingrediente active ar trebui să conțină o fiolă bună?

R: Ingredientele active vedetă sunt factorii de creștere SCA®, un concentrat bioproteic obținut din secreția purificată de cryptomphalus aspersa, care are proprietăți antioxidante și regeneratoare atât la nivel dermic, cât și epidermic.


Vitamina C este celălalt ingredient vedetă. Majoritatea fiolelor ENDOCARE combină vitamina C pură cu vitamina C stabilizată. Diferența dintre tipurile de vitamina C constă în faptul că cea formulată ca vitamina C pură are o acțiune mai rapidă, iar vitamina C stabilizată are un efect pe termen mai lung.


Pe lângă aceste principii active vedetă, găsim și altele care îi completează eficiența, cum ar fi sistemele antioxidante, proteoglicanii…

„Există fiole diferite pentru fiecare nevoie.”

Î: Care sunt indicațiile pentru o fiolă?

R: Depinde de fiecare fiolă și de substanțele active pe care le-am menționat. În funcție de combinație și de concentrație, există diferite fiole pentru fiecare nevoie. Există fiole pentru iluminare, pentru pielea uscată, cu efect de strângere, pentru foto îmbătrânire, specifice pentru regenerarea pielii, pentru cicatrici de acnee…
Fiolele ENDOCARE Tensage sunt ideale pentru a obține acest efect de întindere. Pentru pielea uscată îmi plac foarte mult fiolele ENDOCARE RADIANCE C20 proteoglican.


Pentru regenerarea pielii recomand ENDOCARE RADIANCE C Oil free, deoarece au un concentrat foarte mare de factor de creștere SCA® de 40%. Le recomand cu mare drag la consultații, după tratamente precum laserul ablativ fracționat.

Î: Folosiți fiole ENDOCARE?

R: Deoarece tipul meu de piele este mixt-grasă, îmi place foarte mult ENDOCARE RADIANCE C oil free, dar când am un eveniment îmi place să folosesc fiolele ENDOCARE Tensage. Încep să le folosesc cu două sau trei săptămâni înainte, deoarece au 50% SCA® și au un efect mai pronunțat. Le recomandăm pacienților care vin la noi cu probleme de slăbire sau care ne întreabă despre gât, care este o zonă foarte greu de tratat.

Folosesc o jumătate de fiolă dimineața și o jumătate de fiolă seara, este foarte eficient. Este adevărat că trebuie să nu uitați să o aplicați și pe gât, pe decolteu și pe mâini, așa că, dacă o aplicați bine pe toate aceste zone, puteți la fel de bine să folosiți o fiolă întreagă. Dacă folosești doar jumătate, ar fi bine să o folosești a doua zi.
În plus, vitamina C poate fi aplicată atât dimineața, cât și seara. Dimineața ne oxidăm mai mult și administrarea vitaminei C ne protejează, iar seara reparăm daunele pe care le-am acumulat pe parcursul zilei.

Î: Este posibil să combinăm fiolele de zi și de noapte?

R: Bineînțeles, puteți folosi ENDOCARE RADIANCE Proteoglycans SPF30 în timpul zilei și ENDOCARE Tensage pe timp de noapte, de exemplu. Acest lucru ar oferi o combinație de protecție solară în timpul zilei și un efect de întindere pe timp de noapte.

Î: Sunt compatibile vitamina C și retinolul?

R: Vitamina C este un acid, iar cel din fiole nu irită. Retinolul trebuie început treptat și, în funcție de piele, va fi tolerat mai bine sau mai rău. Regimul cu retinol ar trebui să fie întins pe o perioadă mai lungă de timp, cu atenție la procesul de adaptare la piele.
Pot fi combinate și nouă, dermatologilor, ne place foarte mult această combinație. Retinoidul permite ca pielea să arate mai luminoasă.

Citește mai mult

Caută