Știri corporative

Pungi și cearcăne? Endocare® Cellage este soluția pentru conturul ochilor.

Conturul ochilor este zona feței unde lipsa somnului, a retenției de lichide și a trecerii timpului se văd cel mai mult. De aici și importanța îngrijirii acesteia prin utilizarea unor produse cosmetice specifice în îngrijirea facială de zi și de noapte.

Pungile, cearcănele și ridurile: Care sunt principalele cauze ale apariției lor?

  • Genetica: multe persoane au cearcăne ereditare ca urmare a unei pigmentații crescute sau a unei circulații vasculare deficitare în zona de sub ochi. ADN-ul determină, în mare măsură, structura și funcția tuturor celulelor din corpul nostru, fiind, de asemenea, responsabil pentru anumite caracteristici care se transmit de la părinți la copii.
  • Fiziologie: pielea din jurul ochilor este mai subțire, cu o circulație mai lentă și un drenaj insuficient.
  • Vârsta: pielea din jurul ochilor are mai puține fibre de colagen și elastină, ceea ce devine mai pronunțat pe măsură ce îmbătrânim.
  • Factori externi: soare și deshidratare, alimentație inadecvată (consum excesiv de zaharuri și sare).
  • Lipsa somnului: somnul puțin sau prost afectează hidratarea pielii și accelerează apariția cearcănelor, a pungilor de sub ochi și a semnelor de îmbătrânire.

Cum ar trebui să îngrijești zona conturului ochilor?

Pentru a reduce cearcănele și umflăturile, pentru a da prospețime și strălucire ochilor și chiar pentru a atenua ridurile care apar, ține cont de următoarele sfaturi:

  1. Îngrijește zona conturului ochilor cu produse specifice care curăță și demachiază fără să o irite. Nu este necesar să folosești frecare, este suficient să umezești două tampoane de bumbac și să le așezi pe pleoape, apăsând ușor timp de câteva secunde. Glisează-le de sus până la gene și continuă prin ștergerea pleoapei inferioare, de la colțul interior până la cel exterior.
  2. Aplică Endocare Cellage Eye Cream ziua și seara, ca parte a rutinei tale faciale. Conține Haloxyl și cafeină, o combinație de ingrediente active, drenante care activează circulația în zona conturului ochilor. În plus, datorită ingredientelor sale active IFC®CAF și Wharton Gel Complex®, acționează asupra celulelor stem ale pielii, prevenind și corectând liniile de expresie și ridurile. Are o textură cremoasă și foarte plăcută, atât pentru contururile deshidratate, cât și pentru cele subnutrite.

Aplică o cantitate mică cu degetele inelare în zona în care se termină osul și tamponează dinspre interior spre exterior și dinspre exterior spre interior. Nu uita să masezi ușor zona din jurul ochilor și dintre sprâncene. Acest lucru va activa circulația și va avea un efect de fermitate.

  1. Odihnește-te cât de mult este recomandat în fiecare zi și evită să dormi cu fața în jos, deoarece acest lucru împiedică circulația.
  2. Urmează o dietă echilibrată și sănătoasă, bogată în vitamine și acizi grași esențiali omega-3. Evită (sau redu) consumul de cofeină și alcool.

Ești pregătită pentru o piele cu aspect proaspăt și tineresc?

Citește mai mult

Caută