Despre Cantabria Labs Nutrición Médica

Cantabria Labs Nutrición Médica a fost fondată în 2005 de un grup de profesioniști cu o vastă experiență în domeniul produselor farmaceutice și nutriționale. Încă de la început, Cantabria Labs Nutrición Médica a ascultat în mod activ profesioniștii din domeniul sănătății pentru a înțelege mai bine nevoile nutriționale ale pacienților.

Cantabria Labs Nutrición Médica

Promisiune pentru sănătate

Principala misiune a companiei este de a dezvolta produse cu valoare adăugată pentru nevoile specifice de nutriție clinică.

Calitate

Cantabria Labs Nutrición Médica este certificată cu ISO 9001 pentru proiectarea, dezvoltarea și vânzarea de alimente pentru scopuri medicale speciale , suplimente alimentare, produse cosmetice speciale și medicamente farmaceutice, precum și pentru monitorizarea și omologarea furnizorilor de logistică și de producție.

Această certificare este verificată anual și reînnoită la fiecare trei ani.

Cantabria Labs Nutrición Médica este înregistrată atât ca laborator farmaceutic, cât și ca membru al industriei alimentare la autoritățile spaniole și europene.

Produse

Cantabria Labs Nutrición Médica se angajează să fabrice toate produsele sale în Spania în conformitate cu reglementările UE și dorește să devină una dintre referințele din sectorul nutriției clinice datorită onestității, muncii, calității și cooperării. Produsele noastre sunt:

Noutăți din secțiunea Comunicare

Caută