Despre Stangest

Cantabria Labs Stangest este o companie dedicată fabricării și comercializării de produse veterinare și de igienă pentru animalele de companie. Din 1994, în urmă cu 24 de ani, ne-am îndreptat efortul pentru a satisface, cu profesionalism maxim, nevoile animalelor noastre dragi.

Produsele noastre pot fi găsite în clinicile veterinare și în magazinele de animale din Spania, în primul rând, dar și în străinătate, cu o prezență din ce în ce mai mare în alte țări din Uniunea Europeană și în America de Sud.

Dispunem de un personal angajat, eficient și profesionist, alcătuit din personal tehnic de înaltă calificare care, prin dedicarea și efortul lor, susține calitatea și eficiența produselor.

Medicină integrativă

Prin gama noastră de produse nutraceutice dorim să contribuim la o medicină veterinară mai naturală și mai integrativă, pentru a reduce cantitatea de medicamente pe care le iau animalele de companie în favoarea unui organism puternic și plin de vitalitate.

Produse

Cea mai mare parte a gamei de produse pe care o oferim a fost dezvoltată de-a lungul anilor de către echipa companiei care, prin dedicarea și angajamentul său, garantează calitatea și beneficiile produselor. Produsele noastre:

Vezi mai multe aici.

Noutăți din secțiunea Comunicare

Caută