Știri corporative

Luptă împotriva poluării cu Endocare Radiance C Ferulic Edafence

Știm că expunerea la soare dăunează pielii, dar cum rămâne cu poluarea?

În ultimul deceniu, s-a căzut de acord că poluarea mediului dăunează, de asemenea, pielii, contribuind la dezvoltarea pigmentării, cum ar fi melasma și lentigo, o problemă care a fost studiată în principal la populația asiatică. În acest sens, nomenclatura lentigo solar a fost chiar modificată pentru a include lentigo de mediu, care le includ pe cele cauzate de radiațiile solare și de poluarea mediului. Combinația dintre radiațiile solare și poluare poate crește exponențial leziunile cutanate.

Endocare Radiance C Ferulic Edafence

La Cantabria Labs știm că atunci când un produs se potrivește, când formula sa inovatoare este exclusivă, singurul lucru pe care îl putem face este să continuăm să ne îmbunătățim. Din această îmbunătățire s-a născut Endocare Radiance C Ferulic Edafence, un produs unic cu care depășim limitele antioxidării, combătând daunele pe care poluarea și contaminarea mediului le provoacă pielii noastre.

Formula cu tehnologia patentată EDAFENCE® conține extractul de Deschampsia antarctica. Tehnologia noastră s-a dovedit eficientă împotriva daunelor provocate pielii de poluanții de mediu generați în zonele urbane, fumul de tutun și radicalii liberi.

În prezentarea celei mai bune versiuni, Endocare Radiance C Ferulic Edafence include Advanced Antiox Synergy, un sistem antioxidant de ultimă generație care combină cele două tehnologii exclusive ale noastre: EDAFENCE® ȘI SCA® cu vitamina C, acid ferulic și vitamina E.

Endocare Radiance C Ferulic Edafence are o toleranță excelentă pentru toate tipurile de piele. Este un exclusiv, cu absorbție rapidă și un finisaj catifelat, cu un ambalaj inovator și dozator de înaltă precizie în format airless de 30 ml.

Cum se utilizează

Acest ambalaj permite o dozare exactă pentru fiecare aplicație, astfel încât 100% din conținutul produsului să fie utilizat, iar proprietățile tuturor ingredientelor active să rămână intacte. Atunci când utilizați produsul pentru prima dată, și numai pentru această primă utilizare, trebuie să apăsați butonul pentru a activa dozatorul. Următorul pas este să înșurubați capacul până când dozatorul este complet ridicat și apoi să apăsați butonul atunci când urmează să îl aplicați, astfel încât cantitatea să fie dozată.

Instrucțiunile de utilizare prevăd aplicarea produsului o dată sau de două ori pe zi, în mod uniform, pe pielea feței, gâtului și decolteului, masând ușor până la absorbția completă a acestuia.

Citește mai mult

Caută