Știri corporative

Heliocare 360º Age Active Fluid: Beneficii și opinii

Conceptul de foto îmbătrânire nu se referă doar la apariția ridurilor și la lăsarea pielii cauzată de o creștere anormală a elastinei, de hiperactivitatea metaloproteinazelor dermice sau de distrugerea fibrelor de colagen (printre altele), dar petele sau tonusul neuniform al pielii sunt semne ale ceea ce se numește „îmbătrânire comportamentală”.

Ce înțelegem prin îmbătrânire comportamentală?

Acest concept se referă la comportamentele zilnice care diminuează calitatea pielii noastre, cum ar fi expunerea la poluanții din mediul înconjurător, orele lungi petrecute în fața dispozitivelor digitale sau unul dintre cele mai importante, expunerea excesivă la soare fără protecție. Aceasta din urmă este principala cauză a apariției directe a petelor pe pielea noastră și a 80% din riduri, deteriorând chiar și dermul reticular. Din toate aceste motive, utilizarea fotoprotectorilor cu spectru larg, care nu numai că protejează, dar conțin și ingrediente active specifice care previn și tratează aceste semne, a devenit indispensabilă în tratamentul zilnic al pielii foto îmbătrânite.

Produse noi de fotoprotecție

Heliocare 360º Pigment Soltion Fluid SPF 50+ și Heliocare 360º Age Active SPF 50, pe lângă faptul că protejează împotriva razelor UVB, UVA, HE-VIS și chiar a luminii albastre emise de dispozitivele digitale, conțin ca noutate un sistem anti-poluare, realizând astfel o protecție avansată cu spectru larg.

Ca sistem de depigmentare, Heliocare 360º Pigment Solution Fluid încorporează niacinamida și acidul elagic, ingrediente active care previn și corectează imperfecțiunile pielii, precum și Fernblock®+, antioxidanți și glicozilază care neutralizează și repară daunele provocate de soare. De asemenea, conține pigmenți care imită pielea, uniformizând tonusul și ascunzând imperfecțiunile.

Heliocare 360º Age Active Fluid SPF 50 încorporează, alături de sistemul antipoluare și de filtrele cu spectru larg, un complex triplu anti-îmbătrânire alcătuit din acid hialuronic, serină și trehaloză, pentru a preveni și contracara în mod direct semnele foto îmbătrânirii. 

Este potrivit pentru toate tipurile de ten și lasă un aspect catifelat. Adio strălucire! Punem în evidență efectul său soft focus, cu ajutorul căruia se obține un efect imediat de „față bună”, deoarece difuzează lumina, reducând aspectul ridurilor.

Ambele produse de fotoprotecție solară sunt rezistente la apă și transpirație, încorporează o tehnologie rezistentă la apă și transpirație, nu ustură ochii și sunt testate pe pielea sensibilă și intolerantă.

Progresele în domeniul foto protecției sunt evidente și necesare în îngrijirea pielii. Acum puteți preveni și trata semnele îmbătrânirii printr-un singur gest: Foto protejați-vă!

Citește mai mult

Caută