Știri corporative

Dă culoare toamnei cu HELIOCARE!

Toamna este un anotimp care se caracterizează, în principal, prin scăderea temperaturilor după vara fierbinte. Este, de asemenea, momentul cheie pentru a ne hidrata și hrăni pielea și pentru a începe să o pregătim pentru lunile mai reci. Bineînțeles, fără a uita de utilizarea foto protecției în rutina noastră zilnică, deoarece, pe lângă faptul că ne protejează, ne poate face să ne simțim mai frumoase, devenind o parte indispensabilă a rutinei noastre de îngrijire facială.

Optează pentru o cremă de protecție solară colorată

Așa cum am menționat mai sus, utilizarea zilnică a măștii face ca alegerea produselor cosmetice să fie esențială atunci când vine vorba de a răspunde noilor nevoi ale pielii noastre. Astfel, ecranele solare colorate au devenit produsul preferat în detrimentul acelor fonduri de ten grele, folosite pentru machiaj, deoarece nu numai că ne protejează de razele soarelui, dar ne oferă și un ten radiant, cu aspect uniform. Acestea sunt cunoscute sub denumirea de “foto make-up”.

HELIOCARE dispune de o gamă largă de creme solare cu culoare, adaptate nevoilor fiecărui tip de ten. Descoperă-le pe cele mai potrivite pentru rutina ta facială din această toamnă!

1. HELIOCARE Colour Gel Cream SPF 50

Acesta este machiajul foto modelator fluid pentru pielea normală și uscată.

Combinația sa de filtre și antioxidanți (cum ar fi ceaiul verde) și brevetul Fernblock® asigură o protecție ridicată. Deoarece este hidratant și non comedogenic, oferă protecție zilnică și un finisaj natural într-un singur pas. Este disponibil în nuanțe deschise și maro, pentru pielea mai albă sau mai închisă la culoare.

2. HELIOCARE 360º Colour Gel Oil-Free SPF 50+ HELIOCARE 360º Gel fără ulei

Acesta este machiajul foto model pentru tenul mixt sau gras. 

La fel ca și cel precedent, combină foto protecția avansată cu beneficiile machiajului. Deoarece este pentru tenul mixt și gras (deși este potrivit pentru toate tipurile de ten) și este non comedogenic, are o acțiune de reglare a sebumului și un finisaj mat, cu aspect uscat.

Printre ingredientele sale active se numără Fernblock®+, filtre specifice și ingrediente active reparatoare și antioxidante, care asigură protecție împotriva celor patru radiații solare (UVB, UVA, vizibile și infraroșii), precum și neutralizarea și repararea daunelor provocate de soare. Este disponibil în trei nuanțe.

Textura sa fluidă lasă un finisaj natural și un aspect uniform, care acoperă eventualele imperfecțiuni și lasă pielea catifelată și hidratată.

3. HELIOCARE 360º Color Cushion Compact SPF 50+

Fără îndoială, unul dintre must-have-urile pentru viața noastră de zi cu zi, un produs de foto modelare potrivit pentru reaplicare și retușare. Formatul său inovator îi conferă caracteristicile unui foto protector fluid și comoditatea unui machiaj compact. Dintr-o mișcare, aveți machiajul perfect și protecția necesară. Este non comedogenic, hidratant și rezistent la transpirație.

4. HELIOCARE 360º Colour Water Gel SPF 50

Acest gel cu culoare și acid hialuronic este potrivit pentru toate tipurile de piele (chiar și pentru pielea sensibilă). Lasă un finisaj neted și accentuează strălucirea naturală a pielii. De asemenea, uniformizează aspectul pielii și estompează imperfecțiunile, contribuind în același timp la o hidratare intensă.

Formulă cu filtre specifice și cu tehnologia Fernblock®, protejează împotriva celor patru radiații și a luminii albastre emise de dispozitivele electronice. Ingredientele sale active reparatoare și antioxidante neutralizează și repară daunele provocate de soare și este rezistent la apă și transpirație.

Să ai grijă de pielea ta, să o pregătești pentru toamnă și să afișezi un chip frumos nu este complicat, așa că machiază-te!  Găsește culoarea care îți dă putere și acționează – culoarea îți oferă mai multă bucurie de a trăi!

Citește mai mult

Caută