Știri corporative

Aceasta este formula inovatoare a Endocare Radiance C Ferulic Edafence

În calitate de farmacist, una dintre deciziile pe care trebuie să le iei atunci când introduci produse noi în farmacie se bazează pe trei piloni: inovația în formulare, imaginea de marcă și condițiile comerciale.

De obicei, inovațiile în produsele dermato-cosmetice tind să fie la nivelul formulei, cu o ușoară îmbunătățire a ingredientelor active, creșterea sau scăderea concentrațiilor și adăugarea unor îmbunătățiri. În plus, mărcile introduc adesea alte modificări minore care sunt legate, în ultima vreme de durabilitate, de produse organice sau ECO.

Dar regulile sunt făcute pentru a fi încălcate, motiv pentru care Cantabria Labs relansează produsul Endocare Radiance C Ferulic Edafence. Pe lângă inovația și îmbunătățirea formulei, ne-au surprins pe toți cu noul ambalaj de dozare. Acesta este un recipient de dozare unic, de înaltă precizie, care vă permite să distribuiți doza exactă de produs, astfel încât să nu risipiți nicio picătură. În plus, acesta păstrează proprietățile farmacologice mult mai bine decât alte ambalaje.  Împreună cu noua imagine de marcă, face ca produsul să fie atractiv la prima vedere.

Formulă inovatoare

Formula este unul dintre pilonii de bază atunci când introducem un produs nou în farmacie. Este firesc să ne dorim tratamente cu ingrediente active unice și exclusive. Tocmai acest lucru este ceea ce oferă Endocare Radiance C Ferulic Edafence.

Molecula Edafence este derivată din extractul de Deschampsia Antarctica. Deși este foarte complicat de pronunțat, este singurul ingredient activ patentat de pe piață cu studii in vivo și in vitro care au demonstrat eficacitatea ca agent anti-poluare. Cu alte cuvinte, protejează împotriva metalelor grele, a radiațiilor UV, a fumului de tutun și a poluanților urbani. Pe scurt, este un produs perfect pentru cei care trăiesc în marile orașe cu un nivel ridicat de poluare, deoarece îmbunătățește bariera cutanată prin protejarea împotriva principalilor poluanți.

Pe lângă acest agent anti-poluare, formula exclusivă conține Advanced Antiox Synergy, un sistem antioxidant de ultimă generație, cu toleranță ridicată, alcătuit din tehnologia patentată Edafence și SCA® Growth Factor Technology. Activitatea antioxidantă este potențată de ingrediente antioxidante precum vitamina C, acidul ferulic și vitamina E.

În ceea ce privește textura, este în format de ser, ceea ce înseamnă că se absoarbe ultra rapid, fără a lăsa reziduuri, oferind pielii o textură foarte plăcută și catifelată.

Un sfat pentru utilizarea Endocare Radiance C Ferulic Edafence este să îl aplicați o dată sau de două ori pe zi, masând ușor pielea feței, a gâtului și a decolteului până când este absorbit. În plus, trebuie agitat înainte de utilizare și aplicat uniform pe piele.

Toate aceste caracteristici fac ca recomandarea produsului să fie foarte simplă și precisă, iar din ziua în care ne-a fost prezentat, acesta a fost un adevărat succes. O singură doză de Endocare Radiance C Ferulic Edafence este suficientă pentru a preveni daunele cauzate de acești agresori externi.

Citește mai mult

Caută