Știri corporative

În parteneriat cu Real Madrid C.F., Cantabria Labs prezintă noua sa campanie „Antrenează-ți pielea”

În conformitate cu obiectivul său de a îmbunătăți sănătatea și calitatea vieții oamenilor, Cantabria Labs, în parteneriat cu Real Madrid C.F., a prezentat astăzi noua sa campanie globală „Train Your Skin”. Inițiativa a fost lansată pentru prima dată în sezonul trecut, cu scopul de a crește gradul de conștientizare cu privire la importanța îngrijirii pielii și de a promova o expunere sănătoasă la soare.

Noua campanie îi prezintă pe jucătorii care vor fi în centrul atenției în acest an: mijlocașii Luka Modric și Fede Valverde și fundașul central Antonio Rüdiger din prima echipă masculină. Campania arată jucătorii antrenându-se în timp ce își protejează pielea împotriva soarelui cu gama Heliocare 360º de la Cantabria Labs.

Prin această campanie, inspirată de inovație și de știința medicală, laboratorul farmaceutic evidențiază conceptul dublu de „antrenament”, explicând cum atât practica, cât și perseverența pot contribui la obținerea succesului sub forma unei pieli sănătoase. De asemenea, reflectă viziunea și valorile comune ale laboratoarelor Cantabria și Real Madrid – pasiune, efort, dorința de a excela -, unde fiecare realizare îi motivează să accepte noi provocări.

Campania cuprinde diverse materiale audiovizuale care vor fi difuzate începând de astăzi pe canalele și platformele digitale ale Cantabria Labs și Real Madrid.

 

Train Your Skin face parte din proiectul „Dă totul pentru ceea ce contează: Protect Yourself from the Sun”, campanie pe care Cantabria Labs a lansat-o pentru prima dată în primăvara anului 2020 împreună cu ambasadorul său, campionul de tenis Rafa Nadal, pentru a crește gradul de conștientizare cu privire la importanța îngrijirii sănătății pielii și a protejării pielii împotriva efectelor nocive ale soarelui.

Cantabria Labs s-a angajat acum, în cel de-al doilea sezon, ca sponsor global al Real Madrid, fiind parte a unui acord pe trei ani prin care clubul, prin echipele sale masculină și feminină, contribuie la consolidarea vizibilității și recunoașterii internaționale a mărcii Cantabria Labs, sporind aria de acoperire a gamelor sale dermatologice Heliocare (protecție solară), dar a gamelor Endocare (îngrijire facială) și Elancyl (îngrijire corporală) prin intermediul echipei feminine a Real Madrid, consolidându-și mai mult angajamentul de a avea grijă de sănătatea pielii.

În primul sezon al parteneriatului său, Cantabria Labs a implementat cu succes campania dezvoltată împreună cu Real Madrid pentru a-și spori vizibilitatea globală prin participarea filialelor sale (Spania, Italia, Franța, Mexic, Portugalia, China, SUA și Maroc) și a partenerilor din întreaga lume. Campania Train Your Skin a fost implementată în principal pe canalele digitale, unde a atins aproape 200 de milioane de vizualizări.

În urma lansării noii campanii din acest sezon, Susana Rodríguez, CEO și director general al Cantabria Labs, a analizat rezultatele obținute și a declarat:

„Suntem încântați că am împărțit acest prim sezon cu Real Madrid, o echipă care ne împărtășește spiritul nonconformist și angajamentul față de munca în echipă. Colaborarea a oferit brandului Cantabria Labs o platformă unică pentru a răspândi împreună mesajul nostru de conștientizare a importanței îngrijirii pielii și pentru a ne intensifica prezența la nivel global”.

Cantabria Labs, o companie lider în domeniul protecției solare topice și orale, sensibilizează populația cu privire la efectele nocive ale radiațiilor solare împreună cu instituții științifice și medicale de top, dermatologi și farmaciști, de peste 25 de ani. Cu accentul pus întotdeauna pe inovație și antreprenoriat, laboratorul se străduiește în fiecare an să sporească amploarea campaniilor sale anuale de prevenire și conștientizare, cum ar fi „Obiectiv Zero Melanom”, prin care speră să câștige, an de an, lupta împotriva melanomului.

Anul acesta, Cantabria Labs s-a alăturat campaniei „Todos Contra el Cáncer” (Uniți împotriva cancerului), considerată un eveniment de interes public deosebit și inițiată de Asociația spaniolă împotriva cancerului pentru a contribui la promovarea conștientizării, prevenirii, cercetării și îngrijirii persoanelor bolnave de cancer.

Citește mai mult

Caută